Måltidsersättning för aktiva människor och idrottare som vill minska mängden kroppsfett samtidigt som musklerna bibehålls eller ökar. Pulvret har ett lågt glykemiskt index (GI <16,5) vilket ger ett stabilt blodsocker hela dagen vilket ger kroppen maximal fettförbränning. Kroppen får tillräckligt med näring och bränner således fett utan att konsumera muskler. Pulvret skapar en mättnadskänsla på grund av höga fibernivåer och ett stabilt blodsocker och är samtidigt rikt på naturliga fibrer, proteiner, vitaminer, mineraler och spårämnen.
Måltidsersättning är perfekt för dig som vill ha kontrollerad viktminskning samtidigt som du bibehåller muskelmassa.
Egenskaper:
-
Minskad fettprocent leder till minskad vikt
-
Kroppssammansättningen förbättras genom att man tar bort fett samtidigt som muskelmassan bibehålls
-
Kan ge ökad energi och du känner dig mer uppenbar och mer vass och tydlig i huvudet
-
Högt fiberinnehåll kan förbättra matsmältningen
-
Kan orsaka nedsatt hunger på sötsaker
Specifikationer:
-
Smak: Choklad
-
Innehåll: 495 gram
-
Dosering: 55 gram/4 mätskedar med 3 dl vatten för normal kropp mellan 75 och 85 kg
- Näringsinnehåll per 100 g: Energi: 388 kcal, Fett: 10,3 g (varav 2,5 g mättade fettsyror), Kolhydrat: 31 g (varav 21 g socker), Fiber: 12 g, Protein: 35 g, Salt 0, 84 g
- Ingredienser: Fermentos * (innehåller mjölk och vete) 50%, mjölkproteiner 20%, isomaltulosa ** 15%, emulgeringsmedel (sojalecitin, mono- och diglycerider från fettsyror), stabilisator (xantan, guargummi), magnesiumcitrat, arom, natriumcitrat, kaliumklorid, kalciumcitrat, antiklumpningsmedel (trikalciumfosfat), sötningsmedel (sukralos), maltodextrin, askorbinsyra, järnfumarat, DL-alfa-tokoferylacetat, nikotinamid, zinklaktat, retinyl, kalcium-D-pantotenat, kopparglukonat, pyridoxinmonoalkylmonolitrid, pyridoxinmonoklorid kaliumjodid, natriumselenit, fytomenadion, d-biotin, cyanokobalamin.
* Jäsning är dubbelt jäst vete tillverkat av helvete. I den första jäsningsprocessen bryts ned kolhydraterna. I den andra jäsning tillsätts en speciell yoghurtkultur från skummjölk och mjölk före torkning.
** Isomaltulosa är en källa till glukos och fruktos.