Få i dig en real- måltid när du är ute på cykeltur! Norsk oxgryta - rejäl och varm gryta. Intensiv smakupplevelse för alla typer av cykelturer. Glutenfri.
Specifikationer:
-
Typ: Middag
-
Smak: Oxgryta
-
Ingredienser: 35 % ris, (16 %) nötköttprodukt (84 % nötkött, salt, vegetabilisk fiber (potatis, morot, bambu), stabiliseringsmedel (E450), antioxidant (rosmarinextrakt)), (10 %) paprika, lök, tomat, (5,7%) svamp, rapsolja, vetemjöl, selleri, majsstärkelse, köttbuljong (jästextrakt, maltodextrin, salt, rapsolja, köttextrakt, karamelliserat socker, lök), tomatpuré, sojasås (soja, salt, vinäger) ), arom, (0,5 %) vitlök, kryddor, ingefära, sockerfärg (kola, maltodextrin), salt, antioxidant (rosmarinextrakt, askorbinsyra).
-
Allergener: Laktos, selleri, soja
-
Vikt: 145g
-
Färdiglagad: 500g
-
Tillagning: Riv av toppen på påsen vid hacket. Tillsätt varmt vatten (3,6 dl) till nivåmärket. Rör runt väl, stäng påsen väl och låt rätten vila i 8 minuter
|
PER 100g
|
PER PORTION
|
Energi (kj)
|
1810
|
2498
|
Energi (Kcal)
|
432
|
596
|
Fett (g)
|
17
|
23
|
- Mättade fettsyror
|
4,4
|
6,1
|
Kolhydrater
|
55
|
76
|
- Sockerarter
|
8,8
|
12,1
|
Kostfiber (g)
|
5,5
|
7,6
|
Protein (g)
|
12
|
17
|
Salt (g)
|
2,8
|
3,9
|
Vatten (%)
|
max 5 %
|
|
Näringsinnehåll